İlgi Alanları
    İstanbul Üniversitesi ÇAPA Tıp Fakültesi
    Doktor
Deneyimleri
  • (1990 - 2000) S.B. Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Deri Hastalıkları Kliniği (Başasistanlık)
  • (1994 - 2007) Acıbadem Hastanesi Bağdat Caddesi Polikliniği ve Tıp Merkezi (Yarı zamanlı dermatoloji uzmanlığı)
  • (2007 - 2013) Marmaris Özel Ahu Hetman Hastanesi (Tam zamanlı dermatoloji uzmanlığı)
  • (2015 - 2018) Başkent Üniversitesi İstanbul Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi Hastanesi (Doçentlik ve profesörlük)
  • (2018 - ...) Academic Hospital Dermatoloji Branşı (Tam zamanlı dermatoloji uzmanlığı)
Uzmanlıklar

Dermatoloji

Prof. Dr. Ayşe Tülin Mansur

Dermatoloji

Randevu Alın Bize Ulaşın
Doktora Sorun

Bilgilerinizi gönderin sizi arayalım

Hastalarından Gelen Yorumlar

Doktorum Prof. Dr. Ayşe Tülin Mansur, Marmaris’ten tanıdığım çok saygıdeğer bir kişi. Seneler sonra ona rastlamak çok güzeldi. Kendisi gerçek bir dermatolog; kendisine minnettarım.

- Hasta İsmi: A*** B**** Ö*****

Bizleri sağlığımıza döndürebilmek için çalışkanlıkları, bilgileri, deneyimleri, özverileri, sonsuz adanmışlıkları ve nadir hastalık sklerodermaya sahip çıkarak hastalarımıza umut oldukları için Academic Hospital Hastanesi Dermatoloji Uzmanı Sayın Prof. Ayşe Tülin Mansur Hocamız ve ekibine çok teşekkür ederiz. Zor günlerimizde hep yanımızdasınız. İyi ki varsınız. Saygılarımızla

- Hasta İsmi: K**** H*********

“Sayın Prof.Dr. Ayşe Tülin Mansur Hocama sonsuz teşekkürler. İstanbul’da yaşamıyorum. Birçok doktora gittim, birçok ilaç kullandım ama rahatsızlığım geçmedi. Sayın Hocamın tedavisi ertesi gün etkisini gösterdi, altıncı günde ise neredeyse tamamıyla geçti. Çok teşekkürler. Saygılarımla…”