Ziyaretçi Kuralları

• Academic Hospital’da her gün 08:00/22:00 saatleri arasında hasta ziyareti yapılmaktadır.
  • Hastalarımızın sağlığı ve tedavilerinin aksamaması için ziyaretçilerin dışarından getirdiği kokulu yiyecek ve içecekler kabul edilmemektedir.
  • Enfeksiyon riski ve çocukların psikolojik olarak olumsuz etkilenmesi olasılığına karşı 12 yaş altındaki misafirlerimizin hasta ziyaretinde bulunmamaları konusunda aileler bilgilendirilmektedir.
  • Enfeksiyon kapma riskine karşı ziyaretçilerin hastaya ait eşyaları kullanmaması ve hasta yataklarına oturmaması gerekmektedir.
  • Hastanızın sağlığı için ziyaret sürelerini kısa tutmaya özen gösteriniz.
  • Academic Hospital’da tedavi alan diğer hastalarımızı rahatsız etmemek için hasta odasına üçten fazla sayıda ziyaretçinin girmemesi gerekmektedir.
  • Gürültü yapılmaması konusunda hassas davranılmasına özen gösterilmesi gerekmektedir.
  • Hastalarımızın tedavi ve muayene işlemleri sırasında ziyaretçilerin odadan çıkarak hasta mahremiyetine özen göstermesi beklenmektedir.
  • Ziyaret öncesi ve sonrası mutlaka ellerinizi yıkamanız gerekmektedir.
  • Hastalarımızın ziyareti tıbbi nedenlerle hekimi tarafından yasaklandıysa ziyaret konusunda ısrar edilmemesi rica edilmektedir. Ziyaret sırasında hastanın oda kapısında “Ziyaret Yasaktır” uyarı yazısı gördüğünüzde, hemşire ile görüşmeden hasta odasına girmemeniz gerekmektedir.
  • Hastalarımızı enfeksiyondan korumak amacıyla hasta odalarına çiçek kabul edilmemektedir.
  • Ziyaretçilerimizin hastane içinde ve hastane yönetimi tarafından belirlenen alanlar dışında sigara içmesi kesinlikle yasaktır.
We Can Do
  • Alkol ile ziyaret yapılmaz
  • Balon getirilmez
  • Ziyaret saatlerine uyum gösteriniz
  • Yiyecek getirmeyiniz

Refakatçi Kuralları

• Hastanızın sağlığı için ziyaret sürelerini kısa tutmaya özen gösteriniz.
  • Ziyaret öncesi ve sonrası mutlaka ellerinizi yıkamanız gerekmektedir.