Prof. Dr. Ali Serdar Fak

Görev Yaptığı Bölümler: İç Hastalıkları Kardiyoloji

Telefon Numarası: 444 0 353

Eğitim

Orta ve lise öğrenimi Bursa Anadolu Lisesi’nde tamamladı. İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi (1987 mezuniyet), Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı, Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Yardımcı Doçentliği (1997), Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalı Doçentliği (Nisan 2002), Avrupa Kardiyoloji Derneği (European Society of Cardiology) eğitim bursunu kazanarak İsviçre’ye gitti.

Lozan Üniversitesi (Centre Hospitalier Universitaire Vaudois) Kardiyoloji Bölümü’ nde kardiyak aritmiler, kalp pilleri ve vücuda yerleştirilen otomatik defibrilatör cihazlar (implantable cardioverter defibrillator –ICD-) üzerinde çalıştı ve eğitim aldı.(1999)

İş Deneyimi

Marmara Tıp Fakültesi Kardiyoloji Anabilim Dalında öğretim üyesi olarak çalışıyor. Academic Hospital

İlgi Alanları