Dt. Selim Tezgeldi

Görev Yaptığı Bölümler: Ağız ve Diş Sağlığı

Telefon Numarası: 444 0 353

Estetik Diş Hekimi

Dt. Selim Tezgeldi 12.04.1966 yılında İstanbul’da doğdu. 1991 yılında Marmara Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesinden mezun oldu. 1992-1996 yıllarında kurmuş olduğu kendi muayenehanesinde çalıştı. 1996 yılında Academic Hospital hastanesinin diş kliniğini kurarak hizmet vermeye başladı. 1999 yılında Ümraniye Medicana hastanesinin diş kliniğini kurdu 2008 yılına kadar Academic Hospital ve Ümraniye Medicana hastanelerinde görev yaptı. 2008 yılından itibaren yalnızca Academic Hospital hastanesinde görev yapmaktadır. Hastalarında estetik diş hekimliği dental cerrahi ve implantoloji tedavileri ve cerrahileri üzerine çalıştı. Halen Academic Hospital’de çalışmalarını sürdürmektedir.

Advancement of Art and Science in Aesthetic Dentistry Sertifikası

Minimally Invasive Implantology and prosthetic Techniques

Sertifika programlarına, her yıl düzenli olarak katılarak hastanemizdeki estetik diş hekimliği ve implantology cerrahisi  hizmeti vermektedir.

Hekimle ilgili yazı bulunmamaktadır.