Academic Hospital olarak resmî sağlık sponsorluğunu 2019-2020 sezonundan bu yana aralıksız üstlenmekten gurur duyduğumuz VakıfBank Spor Kulübü ile sponsorluk sözleşmemizi yeniledik.

Academic Hospital'da gerçekleştirilen imza törenine Academic Group Yönetim Kurulu Başkanımız Prof. Dr. Zehra Neşe Kavak ve VakıfBank Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Ferkan Merdan ile oyuncular Zehra Güneş, İdil Naz Başcan ve Karmen Aksoy katıldı.

Sözleşmeyi yenilemekten büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Prof. Dr. Kavak, “Cumhuriyetimizin 100. yıl coşkusunu yaşarken sözleşmemizi imza töreni ile yeniliyoruz. 2023-2024 sezonunda altyapılar dahil tüm sporcuların sağlığı Academic Group'a emanet edilmiş olacak. Sezon boyunca tüm sağlık kontrollerinde, tanılarında ve tedavilerinde sporcuların yanında olacağız” diye konuştu.

Academic Hospital ile 2019'dan bu yana bir arada olduklarına dikkat çeken Ferkan Merdan, "Büyük bir memnuniyetle bugüne kadar getirdik. 4 sezon boyunca 10 kupayı birlikte kazandık. Bize de uğurlu geldiler. İşinde başarılı olan sponsorlarla iş birliği yapıyoruz. Bugüne kadar verdikleri destek için Academic Hospital'a çok teşekkür ediyoruz" dedi.
Sarı-siyahlı takımın oyuncuları Zehra Güneş, İdil Naz Başcan ve Karmen Aksoy ise Academic Hospital ile sponsorluk anlaşmasının yenilenmesi dolayısıyla mutlu olduklarını söylediler.