Academic Clinic Suadiye'de!

Sağlıkta güvenin adresi Academic Group ve Academic Hospital olarak, güçlü, profesyonel, istikrarlı, bilimsel ve fark yaratan akademik kadromuzla sağlık sektöründeki yükselişimizi sürdürüyoruz. Sağlık gibi özel bir alanda, özel bir yerimiz ve yükselişimiz olduğunu görüyor ve bununla gurur duyuyoruz.

Kurulduğumuz 1997 yılından bu yana dünyanın kalbi İstanbul’un Anadolu Yakası’nda, Üsküdar’da bulunan Academic Hospital’da verdiğimiz dünya standartlarındaki sağlık hizmetini Suadiye’deki Academic Clinic’te sunmaya devam ediyoruz. Sağlıktaki çeyrek asırlık tecrübemizi Bağdat Caddesi’ndeki merkezimizde, bu bölgedeki hastalarımıza da ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Marmara Üniversitesi kökenli hocaların kurduğu, bu bilimsel kimliği sürdüren, kendi kültürü olan Academic Group olarak, hasta odaklı yaklaşımımızı, akademik kadro ve birikimimizi Academic Clinic ile çok daha fazla kişiye ulaştırıyoruz. İstanbul’un en gözde caddelerinden Bağdat Caddesi’nde bulunan 7 katlı kliniğimizde; kadın hastalıkları ve doğumdan ürolojiye, plastik ve estetik cerrahiden ağız ve diş sağlığına, genel cerrahiden sağlıklı yaşam uygulamalarına kadar oldukça geniş bir yelpazede hizmet sunuyoruz. Academic Clinic’e gelen ziyaretçilerimiz sağlık, güzellik ve kaliteli yaşam için bilimsel yaklaşımlarla hazırlanmış kapsamlı bir poliklinik programından yararlanabiliyor. Tüm bu hizmetleri, Academic Group’un güvenli çatısı altında ve her biri alanında uzman hekimler tarafından alabiliyor. Poliklinik hizmetlerinden oluşan Academic Clinic’e başvuran hastalarımız, cerrahi operasyon, ameliyat, doğum gibi hizmetlere ihtiyaç duymaları halinde Academic Hospital’ın Üsküdar’daki hastanesinden hizmet alabiliyor.

1997 yılından bu yana faaliyetlerini kesintisiz olarak sürdüren Academic Group ve Academic Hospital Ailesi olarak daha uzun yıllar hastalarımıza şifa dağıtmaya devam edeceğiz.

Amacımız, sahip olduğumuz tecrübeden ve köklü geçmişimizden aldığımız güçle sağlık sektöründeki öncülüğümüzü ve saygınlığımızı korurken, yarınlara “sağlıklı toplumlar” kazandırmaktır.

Zira sağlık en büyük hazinemizdir ve bu paha biçilmez hazineyi korumak bizim görevimizdir.

Sağlıkta güven ve tecrübe arayanları, daha iyi bir yaşamı hedefleyenleri Suadiye’de hizmet veren Academic Clinic’e bekliyoruz.